Werkwijze

Vragen over het Verkeersrecht en contact met een advocaat

Via deze website kunt u informatie krijgen over het Belgische Verkeersrecht en het Strafrecht. Ook kunt u via deze site een advocaat selecteren die zich heeft toegelegd op het Verkeersrecht en die kantoor houdt bij u in de buurt.

Zoekt u een gespecialiseerde en onafhankelijke verkeersrecht advocaat? Bel de Verkeersrecht Advocaten Balie 03 808 38 59

U kunt gratis mailen of bellen met de Verkeersrecht Advocaten Balie via 03 808 38 59. De juristen van de Advocatenbalie staan u graag te woord om uw contactaanvraag op te nemen. Op werkdagen zijn wij van 08:00 tot 18:00 uur geopend. De juristen helpen u bij het selecteren van de juiste verkeersrecht advocaat en het doorgeven van uw contactaanvraag.

Belangrijke informatie over de Verkeersrecht Advocaten Balie

Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat bij de Verkeersrecht Advocaten Balie geen advocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim – zoals die gelden voor advocaten – niet van toepassing zijn op uw contacten met de Verkeersrecht Advocaten Balie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen. Direct contact met een advocaat? Kies uw advocaat uit het overzicht.

Onafhankelijkheid advocaten

De op deze website vermelde advocaten en advocatenkantoren zijn van elkaar, van deze website en van de verzekeringsmaatschappijen of verzekeringsmakelaars geheel onafhankelijk.

Gespecialiseerde advocaten verkeersrecht

Wanneer u een vraag of zaak heeft voor een verkeersrecht advocaat dan kunt u via deze website kiezen uit de deelnemende advocaten. Alle advocaten hebben het Verkeersrecht als voorkeurmaterie, zijn ervaren op het gebied van het Verkeersrecht en het Strafrecht, en zijn lid van de Orde van Vlaamse Balies.

Kosten

De dienstverlening van de Verkeersrecht Advocaten Balie is geheel kosteloos en vrijblijvend. De advocaat zal u voorafgaand informeren over de kosten. Wanneer u beschikt over een geldige verzekeringspolis dan zullen de kosten van de advocaat worden gedragen door uw verzekering. De advocaat kan u hierover informeren.

De Verkeersrecht Advocaten Balie

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur
Al uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar de juiste verkeersrecht advocaat doorgezonden voor een kosteloze eerste evaluatie. Eén van de advocaten neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen?

Raadpleeg direct onze intakebalie. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste verkeersrecht advocaat bij u in de buurt wordt gecontacteerd. Hiervoor bespreekt de juridische intakebalie graag de mogelijkheden met u.

Kosten

Uw contact met de Verkeersrecht Advocaten Balie is geheel kosteloos en vrijblijvend. De op deze website vermelde advocaten zijn gespecialiseerd in het Verkeersrecht en zijn onafhankelijk. Vaak kunnen de kosten van juridische bijstand door uw advocaat worden verhaald op uw rechtsbijstandverzekering. Uw advocaat kan u daarover informeren. Contact.

Bespreek vrijblijvend uw situatie met de Verkeersrecht Advocaten Balie

Mail uw vraag naar onze intakebalie. Wij nemen direct vrijblijvend contact met u op en zullen uw vraag verder behandelen.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden

  Bent u verzekerd?
  De verzekeraar vergoedt de advocaatkosten

  Bel of WhatsApp direct met de Verkeersrecht Advocaten Balie

  03 808 38 59

  Openingstijden Verkeersrecht Advocaten Balie

  • Maandag – vrijdag 08.00 tot 18:00 uur
  • Zaterdag 09.00 tot 17:00 uur
  • Zondag 12.00 tot 16.00 uur
  Voorkom een rijverbod!