Over ons

Over ons

De Verkeersrecht Advocaten Balie is een initiatief van OmniRecht BV, de organisatie achter diverse gespecialiseerde advocatenplatforms: Juridische dienstverlening kan nog steeds beter en toegankelijker. Dit proberen wij te bevorderen door aanbevelingen uit klanttevredenheidsonderzoeken over te nemen, succesvolle ontwikkelingen uit het buitenland in België te introduceren en steeds meer processen te digitaliseren zodat de kosten van juridische bijstand niet toe maar afnemen.

Aan onze platforms nemen inmiddels ruim 60 advocatenkantoren deel uit Vlaanderen en Brussel.

Waarmee onderscheidt OmniRecht zich in de markt:
  • Het eerste telefonische juridisch advies is altijd vrijblijvend en kosteloos
  • Snelle matchmaking tussen rechtzoekende en de beste advocaat
  • Uitsluitend gespecialiseerde en toegewijde advocaten
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • De beste kans om uw zaak te winnen

Onze dienstverlening

Op deze website vindt u informatie over alle soorten verkeersinbreuken. Tevens kunt u via de website kiezen uit de beste verkeersrecht advocaten, passend bij uw zaak. Doordat ons platform zich uitstrekt over heel Vlaanderen en Brussel kan de Verkeersrecht Advocaten Balie u altijd de juiste specialist in uw eigen omgeving garanderen.

De juristen van de Verkeersrecht Advocaten Balie bespreken in een persoonlijk telefoongesprek uw situatie. Zij denken met u mee om een oplossing te vinden die past bij de juridische mogelijkheden, uw wensen, én uw portemonnee. Vaak worden de kosten van uw advocaat overigens vergoed door uw rechtsbijstandverzekering.

Dit eerste telefonische adviesgesprek is steeds vrijblijvend en kosteloos. Omdat wij begrijpen dat uw problemen niet eindigen bij kantooruren staan wij 7 dagen per week voor u klaar, ook in de avonduren of in het weekeinde. Communicatie kan zowel per telefoon als webformulier.

Elke bij de Verkeersrecht Advocaten Balie aangesloten advocaat staat voor professionaliteit, ervaring en een daadkrachtige aanpak die u van een goede strafpleiter mag verwachten met het Strafrecht en het Verkeersrecht als voorkeurmateries. Met een doelgerichte aanpak van uw strafzaak, in sommige gevallen ook pro deo. Neem contact op.

Lees meer over onze werkwijze of klik hier voor het Privacy Statement.

Ons Team

Aan onze organisatie zijn inmiddels zo’n 45 medewerkers verbonden. Een groot aantal collega’s werkt als jurist in de telefonische intakebalie, andere collega’s houden zich bezig met IT-systemen, de websites, of als contactpersoon met de advocaten.

OmniRecht BV
De Keyserlei 58-60/bus 19
B - 2018 Antwerpen
Tel: 03 / 808 38 59

Team Verkeersrecht Advocaten
Voorkom een rijverbod!