Verkeersrecht Advocaten Balie

Wordt u verdacht van verkeersagressie?

Wij helpen u graag!

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden

  Verkeersaggressie

  Hebt u te maken gehad met verkeersagressie, of wordt u er van verdacht te zijn agressief te zijn in het verkeer? Het is een steeds vaker voorkomend fenomeen op de Belgische wegen, wat vaak leidt tot politie optreden. Agressieve verkeersovertredingen zullen door de rechter beoordeeld worden als zware overtreding. Een ander type overtreding is de verkeersovertreding met agressief karakter. Dit is agressie in het verkeer, zonder dat de wegcode overtreden wordt.

  Wat als ik wordt verdacht van verkeersagressie?

  U zult worden verhoord door de politie, waarbij zal worden geluisterd naar uw versie van de feiten. Dit zal worden vergeleken met andere getuigenverklaringen en eventuele camerabeelden. Het Openbaar Ministerie zal vervolgens beslissen of u wordt vervolgd. Als u een dagvaarding hebt ontvangen zal de zaak voorkomen bij de politierechter. Het is verstandig om tijdig een verkeersrecht advocaat te raadplegen. De verkeersrecht adviesbalie kan u uitleggen welke advocaten ervaring hebben met het adviseren in deze situaties.

  Wat als ik slachtoffer ben van verkeersagressie?

  Als u slachtoffer bent van geweld in het verkeer, zult u uw schade kunnen recupereren door middel van een burgerlijke partijstelling. Het begint met een aanklacht bij de politie. Wanneer de verdachte bekend is en de procureur besluit deze te vervolgen kan u zich als burgerlijke partij voegen in het strafproces. Een verkeersrecht advocaat kan u helpen een maximale schadevergoeding te krijgen, voor zowel materiële als immateriële schade. Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden met onze verkeersrecht adviesbalie.

  Heeft u vragen?

  Raadpleeg direct onze intakebalie. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste verkeersrecht advocaat bij u in de buurt wordt gecontacteerd. Hiervoor bespreekt de juridische intakebalie graag de mogelijkheden met u. Lees over meer onze werkwijze.

  Kosten

  Uw contact met de Verkeersrecht Advocaten Balie is geheel kosteloos en vrijblijvend. De op deze website vermelde advocaten zijn gespecialiseerd in het Verkeersrecht en zijn onafhankelijk. Vaak kunnen de kosten van juridische bijstand door uw advocaat worden verhaald op uw rechtsbijstandverzekering. Uw advocaat kan u daarover informeren. Contact.

  Bespreek vrijblijvend uw situatie met de Verkeersrecht Advocaten Balie

  Mail uw vraag naar onze intakebalie. Wij nemen direct vrijblijvend contact met u op en zullen uw vraag verder behandelen.

   Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden

   Gerelateerde verkeersdelicten

   Herhaling/Recidive
   Slagen en verwondingen

   Bent u verzekerd?
   De verzekeraar vergoedt de advocaatkosten

   Bel of WhatsApp direct met de Verkeersrecht Advocaten Balie

   03 808 38 59

   Openingstijden Verkeersrecht Advocaten Balie

   • Maandag – vrijdag 08.00 tot 18:00 uur
   • Zaterdag 09.00 tot 17:00 uur
   • Zondag 12.00 tot 16.00 uur
   Voorkom een rijverbod!