Verkeersrecht Advocaten Balie

Wordt u verdacht van een vluchtmisdrijf?

Wij helpen u graag!

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden

  Verdenking van een vluchtmisdrijf

  Bent u doorgereden na een ongeval? Wordt u verdacht van een vluchtmisdrijf? Afhankelijk van de omstandigheden kan u in staat van beschuldiging worden gesteld. Hierbij is de procureur bevoegd om oplegging van een gevangenisstraf en/of boete te vorderen op de rechtszitting.
  De Verkeersrecht Adviesbalie kan u vrijblijvend adviseren over u de schade zo veel mogelijk kan beperken.

  Wat is een vluchtmisdrijf?

  U pleegt een vluchtmisdrijf indien u betrokken bent bij een ongeval met materiële schade en de plaats van het ongeval hebt verlaten om u aan de de vaststellingen te onttrekken. Hierbij gaat het niet om uw intentie, wegrijden zonder het achterlaten van de nodige gegevens is al voldoende.

  Wat als ik mij nu vrijwillig meld bij de politie?

  Ook wanneer u terugkeert naar de plaats van het ongeval, of u vrijwillig meldt bij de politie is er nog steeds sprake van een vluchtmisdrijf. Het feit dat u tot inkeer bent gekomen zal echter wel een rol spelen op de rechtszitting bij het bepalen van een passende straf.

  Zal ik gedagvaard worden voor de politierechtbank?

  Wanneer de politie een vluchtmisdrijf vermoedt zal u in de meeste gevallen worden verhoord. Na het verhoor beslist de procureur of u vervolgd zal worden. Bij vluchtmisdrijven wordt bijna altijd overgegaan tot vervolging. De zaak zal voorkomen bij de politierechtbank in het arrondissement waar het accident heeft plaatsgevonden. U krijgt op de zitting nogmaals de kans om uw kant van het verhaal te doen, waarna de rechter zal besluiten of u schuldig bent.

  Wat kan een advocaat voor mij betekenen?

  Een advocaat kan pleiten voor vrijspraak of een lagere straf. In de praktijk blijkt dat advocaten met een specialisatie in het verkeersrecht betere resultaten halen dan advocaten zonder deze specialisatie. De advocaat kan namens u naar de zitting, zodat u niet hoeft te gaan. Ook kan de advocaat door de juiste ervaring in vluchtmisdrijf dossiers alles in het werk stellen voor behoud van uw rijbewijs

  Wat kost een advocaat?

  De meeste autoverzekeringen hebben rechtsbijstand in de polis. Europees is vastgelegd dat u recht hebt op een vrije advocaatkeuze. Dit betekent dat de verkeersrecht adviesbalie samen met u een gespecialiseerde advocaat kan uitzoeken die u kan helpen op kosten van uw verzekering! Bespreek vrijblijvend de kosten en mogelijkheden met onze adviesbalie!

  Heeft u vragen?

  Raadpleeg direct onze intakebalie. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste verkeersrecht advocaat bij u in de buurt wordt gecontacteerd. Hiervoor bespreekt de juridische intakebalie graag de mogelijkheden met u. Lees over meer onze werkwijze.

  Kosten

  Uw contact met de Verkeersrecht Advocaten Balie is geheel kosteloos en vrijblijvend. De op deze website vermelde advocaten zijn gespecialiseerd in het Verkeersrecht en zijn onafhankelijk. Vaak kunnen de kosten van juridische bijstand door uw advocaat worden verhaald op uw rechtsbijstandverzekering. Uw advocaat kan u daarover informeren. Contact.

  Bespreek vrijblijvend uw situatie met de Verkeersrecht Advocaten Balie

  Mail uw vraag naar onze intakebalie. Wij nemen direct vrijblijvend contact met u op en zullen uw vraag verder behandelen.

   Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden

   Gerelateerde verkeersdelicten

   Betrokken bij een ongeval
   Snelheidsovertredingen
   Vluchtmisdrijf

   Bent u verzekerd?
   De verzekeraar vergoedt de advocaatkosten

   Bel of WhatsApp direct met de Verkeersrecht Advocaten Balie

   03 808 38 59
   0468 59 20 89

   Openingstijden Verkeersrecht Advocaten Balie

   • Maandag – donderdag 08.00 tot 20:00 uur
   • Vrijdag: 08.00 tot 18:00 uur
   • Zaterdag: 12.00 tot 16:00 uur
   • Zondag: 12.00 tot 16.00 uur
   Voorkom een rijverbod!