Verkeersrecht Advocaten Balie

Bent u gedagvaard vanwege het negeren van een rood licht?

Wij helpen u graag!

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden

  Het rijden door een rood licht

  Hebt u door een rood licht gereden? Bent u geflitst of gestopt door een patrouillewagen van de politie? De Procureur Des Konings heeft de mogelijkheid om u een minnelijke schikking aan te bieden. Indien u deze weigert of niet betaalt zal u gedagvaard worden voor een politierechter zitting. Het negeren van een rood licht zal in veel gevallen leiden tot een directe dagvaarding voor de politierechter. Op de zitting zal de situatie worden beoordeeld. De straf varieert van €180 tot een maximum van €3000. Het is ook mogelijk om een rijverbod op te leggen.

  Wat als ik als beginnend bestuurder een rood licht heb genegeerd?

  Jonge bestuurders, met minder dan twee jaar rij ervaring, zullen altijd een rijverbod opgelegd krijgen. Meestal zal ook door de rechter worden bepaald dat de theoretische cursus en praktijk examens opnieuw afgelegd moeten worden.

  Wat als ik eerder door rood heb gereden?

  Als u in een jaar twee maal door rood rijdt zal de boete worden verdubbeld. Ook de politierechter zal op de zitting rekening houden met alle recente eerdere verkeersinbreuken. Onze adviesbalie kan u meer informatie geven over de gevolgen voor uw rijbewijs.

  Wat nu te doen?

  Onze adviesbalie kan u vrijblijvend adviseren over uw mogelijkheden. Veel mensen weten niet dat de meeste autoverzekeringen rechtsbijstand in de polis hebben. Een gespecialiseerde verkeersrecht advocaat kan namens u naar de rechtszitting. Zo hoeft u geen vrije dag te nemen van uw werk. De advocaat zal pleiten voor een lagere boete en behoud van uw rijbewijs.

  Heeft u vragen?

  Raadpleeg direct onze intakebalie. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste verkeersrecht advocaat bij u in de buurt wordt gecontacteerd. Hiervoor bespreekt de juridische intakebalie graag de mogelijkheden met u. Lees over meer onze werkwijze.

  Kosten

  Uw contact met de Verkeersrecht Advocaten Balie is geheel kosteloos en vrijblijvend. De op deze website vermelde advocaten zijn gespecialiseerd in het Verkeersrecht en zijn onafhankelijk. Vaak kunnen de kosten van juridische bijstand door uw advocaat worden verhaald op uw rechtsbijstandverzekering. Uw advocaat kan u daarover informeren. Contact.

  Bespreek vrijblijvend uw situatie met de Verkeersrecht Advocaten Balie

  Mail uw vraag naar onze intakebalie. Wij nemen direct vrijblijvend contact met u op en zullen uw vraag verder behandelen.

   Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden

   Gerelateerde verkeersdelicten

   Rood licht
   Snelheidsovertredingen
   Vluchtmisdrijf

   Bent u verzekerd?
   De verzekeraar vergoedt de advocaatkosten

   Bel of WhatsApp direct met de Verkeersrecht Advocaten Balie

   03 808 38 59

   Openingstijden Verkeersrecht Advocaten Balie

   • Maandag – vrijdag 08.00 tot 18:00 uur
   • Zaterdag 09.00 tot 17:00 uur
   • Zondag 12.00 tot 16.00 uur
   Voorkom een rijverbod!