Verkeersrecht Advocaten Balie

Bent u opgeroepen door de politierechtbank wegens een snelheidsovertreding?

Wij helpen u graag!

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden

  Een snelheidsovertreding

  U bent geflitst aan een te hoge snelheid? Werd u tot stilstand gebracht door een verkeerspatrouille? Afhankelijk van de snelheid krijgt u ofwel een boete of een proces verbaal. De hoogte van uw boete is afhankelijk van diverse omstandigheden. Uiteraard is de snelheid de belangrijkste factor. Onze Verkeersrecht Adviesbalie kan u adviseren over de te verwachten straf.

  Ik begin een lichte snelheidsovertreding

  Bij lichte snelheidsovertredingen zal meestal sprake zijn van onmiddellijke inning of een voorstel tot minnelijke schikking. Indien u deze betaalt zal de situatie buitengerechtelijk worden afgedaan. Dit betekent dat u niet zal moeten verschijnen voor de politierechter, tenzij u de schikking betwist of niet betaalt. Bij het aanvaarden van de minnelijke schikking bekent u schuld en ‘koopt u uw vervolging af’.

  Ik begin een zwaardere snelheidsovertreding

  Bij een zwaardere snelheidsovertreding zal het parket (Openbaar Ministerie) u geen minnelijke schikking voorstellen. U zal worden gedagvaard om te verschijnen voor de politierechtbank in het arrondissement waar u de overtreding beging. Onze Verkeersrecht Adviesbalie kan samen met u de juiste advocaat zoeken om op de desbetreffende rechtbank uw zaak te verdedigen.

  Wat is de meerwaarde van een advocaat?

  Een advocaat met ervaring in het pleiten van dossiers over snelheidsovertredingen kan zorgen voor een lagere straf. Dit kan bijvoorbeeld een rijverbod in de avond en in het weekend zijn, waardoor u nog naar uw werk kan rijden. Ook een lagere boete kan ervoor zorgen dat de advocaat een goede investering is. In de praktijk zal de advocaat echter meestal kunnen werken op kosten van uw rechtsbijstand. Onze adviesbalie kan samen met u bekijken of de situatie gedekt is door uw polis.

  Heeft u vragen?

  Raadpleeg direct onze intakebalie. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste verkeersrecht advocaat bij u in de buurt wordt gecontacteerd. Hiervoor bespreekt de juridische intakebalie graag de mogelijkheden met u. Lees over meer onze werkwijze.

  Kosten

  Uw contact met de Verkeersrecht Advocaten Balie is geheel kosteloos en vrijblijvend. De op deze website vermelde advocaten zijn gespecialiseerd in het Verkeersrecht en zijn onafhankelijk. Vaak kunnen de kosten van juridische bijstand door uw advocaat worden verhaald op uw rechtsbijstandverzekering. Uw advocaat kan u daarover informeren. Contact.

  Bespreek vrijblijvend uw situatie met de Verkeersrecht Advocaten Balie

  Mail uw vraag naar onze intakebalie. Wij nemen direct vrijblijvend contact met u op en zullen uw vraag verder behandelen.

   Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden

   Gerelateerde verkeersdelicten

   Snelheidsovertredingen

   Bent u verzekerd?
   De verzekeraar vergoedt de advocaatkosten

   Bel of WhatsApp direct met de Verkeersrecht Advocaten Balie

   03 808 38 59
   0468 59 20 89

   Openingstijden Verkeersrecht Advocaten Balie

   • Maandag – donderdag 08.00 tot 20:00 uur
   • Vrijdag: 08.00 tot 18:00 uur
   • Zaterdag: 12.00 tot 16:00 uur
   • Zondag: 12.00 tot 16.00 uur
   Voorkom een rijverbod!