Advocaat Nina Verbrugge Desdalex
Nina Verbrugge

Nina Verbrugge heeft zich als advocaat voornamelijk toegelegd op het verkeersrecht. Zo staat zij zowel slachtoffers als verdachten van verkeersovertredingen en misdrijven bij en heeft zij daarnaast tevens ervaring op het gebied van de verkeersaansprakelijkheid.

Nadat zij in 2014 haar licentiaat in de rechten aan de Universiteit van Antwerpen behaalde en zich inschreef bij de balie te Antwerpen startte zij met haar advcoaat-stage bij mr. Tom Dael. Zij leerde de fijne kneepjes van het vak bij een van de meest gerenommeerde advocaten van Desdalex.

Tijdens haar stage en dienstbetrekking bij Desdalex heeft mr. Verbrugge in korte tijd ervaring opgedaan met de verschillende kanten van het verkeersrecht. Zo heeft zij verschillende zaken met betrekking tot alcohol- en drugsmisbruik in het verkeer behandeld. Maar staat zij ook verdachten van ernstige snelheidsovertredingen en verkeersongevallen bij.

Of wilt u juist als slachtoffer een schadevergoeding omdat u betrokken bent geweest bij een ongeval? Mr. Verbrugge staat u op een open en eerlijke manier bij!

Plaats: Antwerpen
Tarieven: Op aanvraag

Neem contact op met Nina Verbrugge

Mail uw vraag en ik zal het zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Graag uw vraag zo specifiek en compleet mogelijk omschrijven. Deze wordt uiteraard geheel vertrouwelijk behandeld.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden

  Specialisaties van Nina Verbrugge

  Er zijn geen gerelateerde situaties

  Bel of WhatsApp direct met de Verkeersrecht Advocaten Balie

  03 808 38 59
  0468 59 20 89

  Openingstijden Verkeersrecht Advocaten Balie

  • Maandag – donderdag 08.00 tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 08.00 tot 18:00 uur
  • Zaterdag: 12.00 tot 16:00 uur
  • Zondag: 12.00 tot 16.00 uur
  Voorkom een rijverbod!