Stevens-advocaat-verkeersrecht-Aalst
Samuel Stevens

Samuel Stevens studeerde in 2006 af aan de Universiteit Gent. Nadien volgde hij een bijkomend specialisatiejaar Bedrijfsrecht aan diezelfde universiteit om dan onmiddellijk aan de Balie in Dendermonde te starten als advocaat bij het kantoor Stevens & Wallace, dat in gans België optreedt om de belangen van hun cliënten te verdedigen.

Mr. Stevens staat gekend om zijn gedrevenheid in combinatie met een juridische en grondige dossierkennis. Naar de cliënt toe, wiens belangen centraal staan, wordt een heldere en snelle manier van communiceren gehanteerd, alsook een correcte, transparante manier van factureren.

Doordat het kantoor van Mr. Stevens sedert jaren de belangen van verschillende van de grootste verzekeraars van België en haar verzekerden verdedigt voor politierechtbanken over het ganse land, werd hier een bijzondere ervaring in opgebouwd, hetgeen cliënten van het kantoor een voorsprong geeft ten aanzien van anderen die dit maar sporadisch doen.

Het is daarom nuttig om onmiddellijk na de overtreding reeds contact op te nemen met Mr. Stevens, zodat uw verdediging al vanaf dag één kan opgestart worden. Zo kan er immers nagekeken worden of u het proces-verbaal tijdig heeft ontvangen (zoniet, verliest dit zijn bijzondere bewijswaarde), of er eventueel procedures zijn die niet werden nageleefd (bijv. Afwijkingen bij de ademanalyse) of kan u geadviseerd worden wat u wel of niet moet doen.

In dit laatste geval kan u bijvoorbeeld denken aan een uitnodiging die u van een deskundige van het Openbaar Ministerie mocht ontvangen naar aanleiding van het rijden onder invloed van alcohol of andere stoffen (zogenaamd “artikel 42”), waar u mogelijks niet eens verplicht diende op in te gaan; indien het resultaat van dit bezoek negatief is, kan u rij-ongeschikt verklaard worden en mag u geen voertuig meer besturen, minstens tot de uitspraak van de politierechter (vaak minstens een half jaar verder).

Ook wanneer u het kantoor pas raadpleegt nadat u een dagvaarding mocht ontvangen, zullen wij u bijstaan met de beste verdediging! U mag immers niet uit het oog verliezen dat een rijverbod een impact kan hebben op uw inkomsten.

In de meeste gevallen kost onze tussenkomst u niets, daar uw rechtsbijstandsverzekering onze kosten voor zijn rekening neemt (en in sommige gevallen zelfs een deel van de gerechtskosten).

Hoewel het kantoor meestal een low profile aanpak verkiest (in het belang van de cliënt), zijn er verschillende zaken die de pers haalden, waarin het kantoor optrad. Zo ook het dossier van de negenjarige Porsche-bestuurder.

Plaats: aalst
Tarieven: Op aanvraag

Neem contact op met Samuel Stevens

Mail uw vraag en ik zal het zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Graag uw vraag zo specifiek en compleet mogelijk omschrijven. Deze wordt uiteraard geheel vertrouwelijk behandeld.

Specialisaties van Samuel Stevens

Alcoholintoxicatie
Betrokken bij een ongeval
Dronkenschap
Drugs in het verkeer
Herhaling/Recidive
Rood licht
Slagen en verwondingen
Snelheidsovertredingen
Vluchtmisdrijf

Bel of WhatsApp direct met de Verkeersrecht Advocaten Balie

03 808 38 59
0468 59 20 89

Openingstijden Verkeersrecht Advocaten Balie

  • Maandag – donderdag 08.00 tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 08.00 tot 18:00 uur
  • Zaterdag: 12.00 tot 16:00 uur
  • Zondag: 12.00 tot 16.00 uur
Voorkom een rijverbod!