M.blondeel
Maarten Blondeel

Advocatenkantoor Maarten Blondeel opende zijn deuren in 2014. Het kantoor is zeer gunstig gelegen op wandelafstand van de Oudenaardse rechtbanken en de Oudenaardse strafinrichting.

Mr. Maarten Blondeel houdt vast aan een persoonlijke benadering van uw dossier. Luisterbereidheid en begrip voor het verhaal van de cliënt vormen steeds de aanvang van een dossier.

Hij behartigt even goed belangen van particulieren als van firma’s, verenigingen en vennootschappen.

Mr. Maarten Blondeel is tevens door de Federale Bemiddelingscommissie erkend als bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken. Buitengerechtelijke geschillenregeling is een alternatief voor een procedure voor de rechtbank. De bemiddelaar faciliteert de onderhandeling tussen partijen om tot een goed akkoord te komen, waarbij wordt tegemoet gekomen aan de belangen van beide partijen.

Naast het optreden als bemiddelaar, verleent hij ook bijstand aan partijen tijdens een bemiddeling of onderhandeling. Professioneel onderhandelen is een must om tot een goed akkoord te komen. Dit zowel in zakelijke deals als persoonlijke kwesties.

Plaats: Oudenaarde
Tarieven: In overleg

Neem contact op met Maarten Blondeel

Mail uw vraag en ik zal het zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Graag uw vraag zo specifiek en compleet mogelijk omschrijven. Deze wordt uiteraard geheel vertrouwelijk behandeld.

Specialisaties van Maarten Blondeel

Alcoholintoxicatie
Betrokken bij een ongeval
Dronkenschap
Drugs in het verkeer
Herhaling/Recidive
Rood licht
Slagen en verwondingen
Snelheidsovertredingen
Vluchtmisdrijf

Bel of WhatsApp direct met de Verkeersrecht Advocaten Balie

03 808 38 59
0468 59 20 89

Openingstijden Verkeersrecht Advocaten Balie

  • Maandag – donderdag 08.00 tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 08.00 tot 18:00 uur
  • Zaterdag: 12.00 tot 16:00 uur
  • Zondag: 12.00 tot 16.00 uur
Voorkom een rijverbod!