Verkeersrecht Advocaten Balie

Wij helpen u graag!

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden

  Professionele bestuurders

  Bent u een vrachtwagenchauffeur, buschauffeur of rijdt u met een taxi? Bent u met andere woorden een professioneel bestuurder?

  Sinds 1 januari 2015 geldt voor deze categorie van bestuurders een strengere regeling inzake alcohol.Deze regeling is gebaseerd op een resolutie van het Europees Parlement uit 2011 dat stelt dat een lagere alcohollimiet is gerechtvaardigd voor de bestuurders van voertuigen bestemd voor het vervoer van goederen en passagiers.

  Vanaf 1 januari 2015 bedraagt het strafbare alcoholgehalte voor professionele bestuurders 0,2 promille.Voor gewone chauffeurs staat het strafbare alcoholgehalte nog steeds op 0,5 promille.

  Sanctie
  Indien een professionele bestuurder een alcoholconcentratie heeft. tussen 0,2 en 0,5 promille in het bloed, dan zullen zij verplicht een onmiddellijke inning van 100,00 euro moeten betalen.

  Onze adviesbalie begrijpt uw belang bij het behoud van uw rijbewijs. Bespreek uw situatie verblijvend met onze adviesbalie. Zij zijn zeven dagen per week beschikbaar om u te adviseren hoe u de meeste kans maakt op behoud van uw rijbewijs. Omdat zij samenwerken met het grootste advocatenplatform van Vlaanderen kunnen zij samen met u bekijken wie juiste advocaat is om u daarbij helpen. In de meeste gevallen kunnen zij deze kosten laten betalen door uw verzekeraar. De adviesbalie kan u hier gratis inlichtingen over geven.

  Heeft u vragen?

  Raadpleeg direct onze intakebalie. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste verkeersrecht advocaat bij u in de buurt wordt gecontacteerd. Hiervoor bespreekt de juridische intakebalie graag de mogelijkheden met u. Lees over meer onze werkwijze.

  Kosten

  Uw contact met de Verkeersrecht Advocaten Balie is geheel kosteloos en vrijblijvend. De op deze website vermelde advocaten zijn gespecialiseerd in het Verkeersrecht en zijn onafhankelijk. Vaak kunnen de kosten van juridische bijstand door uw advocaat worden verhaald op uw rechtsbijstandverzekering. Uw advocaat kan u daarover informeren. Contact.

  Bespreek vrijblijvend uw situatie met de Verkeersrecht Advocaten Balie

  Mail uw vraag naar onze intakebalie. Wij nemen direct vrijblijvend contact met u op en zullen uw vraag verder behandelen.

   Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden

   Bent u verzekerd?
   De verzekeraar vergoedt de advocaatkosten

   Bel of WhatsApp direct met de Verkeersrecht Advocaten Balie

   03 808 38 59
   0468 / 59 20 89

   Openingstijden Verkeersrecht Advocaten Balie

   • Maandag – vrijdag 08.00 tot 20:00 uur
   • Zaterdag: 12.00 tot 16:00 uur
   • Zondag: 12.00 tot 16.00 uur
   Voorkom een rijverbod!